Eek, aš neracionaliai nerimauju dėl Facebook privatumo nustatymų | LT.centerar.org

Eek, aš neracionaliai nerimauju dėl Facebook privatumo nustatymų

Eek, aš neracionaliai nerimauju dėl Facebook privatumo nustatymų

Žinoma, kad žavinga kūdikis pic savo vienerių metų amžiaus gali būti TMI, bet whatever. Jūsų draugai yra vieninteliai mato ją, tiesa? Priklausomai nuo jūsų "Facebook" privatumo nustatymai, o gal ir ne.

Čia super-paprastas vadovas, todėl jūs turite visas savo nuotraukas (ir asmeninę informaciją) apie spyna.

Suteikti sau privatumo patikrą

Ši funkcija yra AH-mazingand užtrunka apie 30 sekundžių. Tiesiog spustelėkite užrakto piktogramą viršutiniame dešiniajame kampe Facebook pagrindiniame ekrane ir pasirinkite "privatumo patikrą." Ten, būsite paraginti atsakyti į tris klausimus Quickie apie kuriuos draugai gali Peržiūrėti jūsų pranešimus, ką Apps turėtų turėti prieigą prie jūsų duomenų ir kurie aprašymą detalės norite matyti pasaulyje.

Daryti tą patį su savo saugumo

"Facebook" saugumo apžiūra funkcija užtikrina, kad jūs oficialiai atsijungę nuo senų prietaisų (pavyzdžiui, senu darbo kompiuteriu ar tą iPhone 4 pardavėte Craigslist). Ji taip pat leidžia jums nustatyti prisijungimo perspėjimus, kad Jums pranešama elektroniniu paštu, jei kas nors bando nulaužti savo sąskaitą. Aplankykite Facebook "pagalbos centras ir ieškoti" saugos patikrą "paleisti.

Stebėti kiek INFORMACIJA jūs suteikiate programoms

Žinoma, Apps, pavyzdžiui, Groupon, kad būtų lengva prisijungti per "Facebook", tačiau naudojant šią funkciją reiškia, kad jūs taip pat suteikti app prieigą prie visų jūsų asmeninės informacijos (teig, nuotraukos, gimtajame). Greitai PATAISA: Kai kitą kartą prisijungiate prie trečiosios šalies app naudojant Facebook, pasirinkite "Redaguoti Info jūs pateikiate". Čia galite pasirašyti, kad taip, tai yra OK Groupon prisijungti prie savo elektroninio pašto, bet ne, tai ne Gerai, kad jis, kad galėtumėte peržiūrėti savo nuotraukas. Jei jau suteikta app prieigą, apsilankykite savo parametrus ir paspauskite ant kiekvieno app redaguoti info gali peržiūrėti.

PAVASARIO valyti PASKYRA

Žaidėte Žodžiai su draugais vienoje timein 2010. Po penkerių metų, jis vis dar kasybos visą asmeninę informaciją apie savo paskyros. Norėdami peržiūrėti senas programas jūs vis dar užsikabinęs su, eikite į savo "Facebook" nustatymai ir pasirinkite "Apps". Tada po vieną, atjungti ir prapūtimo.

Susidraugauti su jūsų veikla LOG

Taigi ką tik gavo žyma pic, kad jūs tikrai nenorite kai kurie iš jūsų FB draugams (ty, jūsų bosas) pamatyti. Spustelėkite mygtuką šalia savo profilio nuotrauką, kuri sako "peržiūrėti veiklos Prisijungti". Tuo Tippy viršuje, pamatysite kažką vadinama "Gairė apžvalga". Jei spustelėkite jį, galite eiti per pics vieną ir pasirinkti, kuriuos norite pridėti prie laiko juostos ir kurie paslėpti. Valdymo jaučiasi gerai, tiesa?

Susiję straipsniai


Post Technologijos

5 naujos programos, kurios padės jūsų karjerai

Post Technologijos

5 naujos programos reikia kiekvienam Yorker

Post Technologijos

Išsaugoti didelis

Post Technologijos

7 programas jūsų telefonas tikriausiai trūksta

Post Technologijos

12 Google Chrome plėtiniai, galintys supaprastinti jūsų gyvenimą

Post Technologijos

Lėktuvo režimas tik padėjo jums geriausiai nakvoti savo gyvenimo miegą

Post Technologijos

6 geriausių dalykų, kurie įvyko internete 2018 m

Post Technologijos

9 Čikagos kompanijos, turinčios didelių privilegijų

Post Technologijos

10 moterų, kurios galiausiai paskatins jus mylėti snapchat

Post Technologijos

Pagalba! Aš neturiu supratimo, ką reiškia emojis

Post Technologijos

7 priežastys, kodėl kompiuteris veikia lėtai

Post Technologijos

Geriausi patarimai, kaip tvarkyti nuotraukas telefone